1.   Tempahan dari Nani RHB  untuk Birthday Party anaknya "Ahmad Raiyan Zikry" yang ke 2 tahun.........sedap namanya secomel orangnya.   Nani menempah Cupcake birthday, Talam Lapis Keladi, Koleh Kacang, Fresh Fruit Tart, Apam Mekar dan Browniess Kukus Lapis Cheese.  Terima kasih banyak-banyak ek Nani.










2.   Tempahan dari Kak Linda. Tapi mengecewakan kerana tiada kesudahan lokasi nak diambil. Janji kul 4pm. SMS last Kak Mai  untuk final confirmation tak di reply.  Kak linda pun tak call.  Jam dah kul 5pm.  Kak Mai nak berkejar ke Klang pula hantar tempahan untuk kenduri petang tu.  Pepun terima kasih ek Kak Linda.



3.  Tempahan dari Fazilah Radicare.  Terima kasih ek Fazilah.  Kirim salam kat MaMa sekali.



4.  Untuk Kenduri Kahwin di Klang. Orang jawa kata 'rewang'  hehehehe.............. syok jugak dengar orang jawa bersembang .  sepatah haram Kak Mai tak faham....hehehehehe.  Lauk malam tu fuhh..............sedap siap minta tapau untuk anak2 lagi hahahahaha...........  Yang best tu siap merisik ngan sorang makcik tua nie.  nak belajar masak dodol kerisik.  Nanti leh masuk dalam list tempahan.............  nie dikatakan sambil menyelam sambil minum air.  Pepun terima kasih pada sahabat baik Kak Mai, Norizan kerana sudi menjemput ke majlis perkahwinan adiknya di Klang. Malam tu sembang punya sembang hingga tak sedar kul 10pm. Kat 1 tahun tak jumpa dia nie.  hehehe.............. sesekali..........sampai umah dah kat kul 12.30am. Masuk umah senyum je lah.........walaupun ada jelingan manja kerana sampai umah lewat. hehehehe



Share To:
Magpress

Kakmai

info akan datang......

0 comments so far,add yours