Kelas Santai Anika Talam (ad-hoc) telah berlangsung pada 14.7.2012 dengan jayanya di rumah Kak Mai. Seramai 6 orang telah hadir untuk mempelajari teknik yang betul membuat kuih talam dengan Citarasa Asli. 

Kelas dihadiri oleh Puan Shafina, Puan Faezah, Puan Ros, Puan Nor, Cikgu Ana dan kawanya...... Terima kasih kepada semuanya kerana sudi belajar dengan Kak Mai walau di beritahu last minit..  Kepada Puan Ros, Puan Faezah dan kawan cikgu Ana boleh la mula berniaga untuk bulan Ramadhan ini................  memang berbaloi cari dut raya.....


Kuih talam yang dipelajari adalah:
1.  Talam Jala Emas
2.  Talam Sago Banjar
3.  Talam Suji Durian
4.  Talam Sago Pancawarna
5.  Talam Lapis Koleh Kacang Hijau

Ini lah gambar hasil mereka............................. tada..............














sorry lagi 2 orang takda dalam gambar dia orang kat depan makan.............. hehehehe....  sorry ek Kak Ros dan Norsiah..... tu lah orang tengah berposing korang pi gebang kat depan....... 






Bagi yang berminat untuk mempelajari membuat Kuih Talam boleh hubungi Kak Mai di:

email     : citarasaasli@gmail.com
SMS hp : 017-5419816

 Syarat kelas:

1. student 3-5  orang - kelas akan diadakan di rumah Kak Mai di Bangsar dengan syarat deposit RM50 sebagai pengesahan kehadiran.

2. student 7-12 orang Kak Mai akan ke tempat anda dengan syarat deposit RM80 sebagai pengesahan.

Maaf banyak-banyak, Kak Mai terpaksa buat syarat kerana Kak Mai baru terkene/diainaya dimana perjanjian nak belajar lebih kurang 10 orang yang confirm pada pada (14.7.2012) tapi pada (12.7.2012 maghrib)  SMS jer kata  kelas cancel dan barang-barang kak Mai dah beli dan sediakan.

Harap memahami situasi Kak Mai.

Terima kasih.
Share To:
Magpress

Kakmai

info akan datang......

0 comments so far,add yours